Snelweg A15 Ridderkerk

 

Adverteer nu op een snellaadstation

 

Onze snellaadstations bevinden zich allemaal op A-locaties aan snelwegen in de Randstad. Dit zijn de perfecte locaties om reclame te maken voor uw bedrijf. Via ChargeMedia is het nu mogelijk om één van deze vijftien snellaadstation te ‘adopteren’. Op deze manier kunt u uw bedrijf in de spotlights te zetten en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland. Een win-win situatie!

 

Onze snellaadstations staan in zijn geheel ter beschikking om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Een snellaadstation is maar liefst dertien meter lang en kan volledig in uw huisstijl opgeleverd worden. De locaties beschikken tevens over een acht meter hoge prijszuil, deze zuil leent zich uitstekend om uw merk onder de aandacht van duizenden forensen per dag te brengen. Deze zuil is goed vanaf de snelweg zichtbaar, dus zelfs wanneer mensen niet elektrisch rijden komen zij in aanraking met uw merk.

 

Vergroot uw naamsbekendheid

U wilt met uw bedrijf toch ook duurzaamheid uitstralen? Door reclame te maken via één van onze snellaadstations krijgt niet alleen de naamsbekendheid van uw bedrijf een enorme boost, maar wordt u dag en nacht geassocieerd met het positieve imago dat elektrisch rijden heeft; dat is dé manier om op te vallen anno 2017!


Is uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.